Tarotkort: Hvad de er, og hvem kan bruge dem

Afadmin

Tarotkort: Hvad de er, og hvem kan bruge dem

Tarotkort har eksisteret i århundreder, og deres historie er omgærdet af mystik. I dette blogindlæg vil vi diskutere tarotkortenes historie, samt hvem der kan bruge dem, og hvad de bruges til.

Historie

Tarotkort har eksisteret i århundreder, og deres historie er omgærdet af mystik. Nogle siger, at de blev opfundet af sigøjnerne, mens andre mener, at de stammer fra det gamle Egypten. Det, vi ved er, at tarotkort kan bruges til spådomskunst, som er en praksis, der går ud på at forudsige fremtiden. De kan også bruges til at få indsigt i problemer, som du måske oplever i dit liv.

Om tarotkort

Tarotkort er et sæt på 78 kort, som hver har sit eget unikke symbol og sin egen betydning. Der er 22 store arkanakort, som omhandler vigtige livsspørgsmål og 56 mindre arkanakort, som repræsenterer de daglige udfordringer, vi står over for.

Hvem kan bruge tarotkort?

Alle kan bruge tarotkort! Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan bruge dem, og de kan bruges til ethvert formål, du finder passende. Det kan dog være uoverskueligt tyde de forskellige symbolikker, men det lærer man. Man starte med at læse om de forskellige kort eller man kan læse om kortets enkelte betydning, når man har trukket kortet. Man skal hverken være heks, spåkone eller troende for at lægge kortene.

Det kan man bruge kortene til

Tarotkort kan bruges til en række forskellige formål, herunder til at forudsige fremtiden, få indsigt i problemer og hjælpe med at træffe beslutninger. De kan også bruges som et redskab til sig selv, når der er udfordringer i sigte, til refleksion og til at udforske det underbevidste sind.

Så nu hvor du ved lidt om tarotkort, og muligvis er meget interesseret i at få fat på sådan et sæt kort. Så skal du bare lige finde ud af hvor tarotkort sælges. Heldigvis findes de flere steder på internettet og i spirituelle forretninger.

Om forfatteren

admin administrator