Firmarengøring holder din forretning flot og dine ansatte fri for bakterier

Afadmin

Firmarengøring holder din forretning flot og dine ansatte fri for bakterier

Der er mange gode grunde til at investere i rengøring af virksomheden. Og mange undersøgelser viser, at der også er et vigtigt økonomisk incitament, som bør få virksomhederne til at reagere, hvis de ikke allerede har en rengøringsordning.

Grundig rengøring kan reducere sygefraværet

Det er bestemt ikke billigt at have sine ansatte på en sygemelding. For er de ansatte ikke til stede i virksomheden, kan de naturligvis ikke producere. Dermed taber virksomheden en stor del af sin evne til at producere og dermed sælge sit produkt. Og det kan mærkes på bundlinjen, hvis der er løbende sygemeldinger.

Hvad værre er, så er det ikke kun det arbejde, som den enkelte sygemeldte står for, der bliver forsinket eller misser en deadline. Også i tværfaglige projekter og teams kan fraværet få den betydning, at der mangler dele for at kunne færdiggøre et projekt. Det kan også betyde, at der er øvrige medarbejdere, der rammer ind i en situation, hvor de pludselig må omlægge deres opgaver og også taber momentum i deres output.

Mangler du rengøring til din virksomhed i Trekantområdet? Bestil firmarengøring i Vejle her.

Det er uprofessionelt med beskidte rammer

Ville du handle i en butik eller hos en samarbejdspartner, hvis der var beskidt eller rodet? Vores bud er, at du ikke ville – eller i hvert fald ville kræve ekstra overtalelse, før du indgik et samarbejde.

Det er nøjagtigt det samme, som er gældende for dig. Og det er ikke kun samarbejdspartnere, som bider mærke i rammerne. De sender nemlig også vigtige signaler til dine ansatte. Hvis de bliver budt på et halvrodet miljø dag efter dag, vil deres motivation falde. Fordi den drivkraft, som skal komme oppefra, sender dårlige signaler, der vidner om, at det er i orden at slacke.

Alternativet til firmarengøring er at gøre det selv

Investerer du ikke i rengøring til dit firma, er der ingen vej udenom. I må klare det selv. Og selvom det måske kan se ud som om, at det går fint, så vil de ansatte hade at skulle svinge støvsugeren eller tørre af. Igen handler det om signalværdien, og er man ikke en total nyopstartet virksomhed, er dette ikke noget, man kan byde sine ansatte. Faktisk kan det skabe irritationer og splid.

Om forfatteren

admin administrator