Det vigtige ved et godt mødebord

Afadmin

Det vigtige ved et godt mødebord

Hvis der er et møbel på hele kontoret, der må siges at være i centrum, og et af de vigtigste i hele virksomhedens indretning, så må det være mødebord.

Når det rette mødebord skal vælges, så er der både dem, der bare køber det første og det bedste, men der er også dem, der overtænker hele processen og køber det nyeste, det smarteste og det største.
Men faktisk så handler det om at finde et passende bord, når man taler om det perfekte mødebord.
Her i artiklen kan du læse lidt mere om, hvad det vil sige – er du bare nysgerrig, og vil du gerne hurtigt videre og se et udvalg af mødeborde, så klik her: https://www.inventarland.dk/kontormobler/mode-og-konference/mode-og-konferenceborde/

Et sted hvor størrelsen rent faktisk betyder noget

Alle har på et eller andet tidspunkt prøvet det. At sidde akavet og indeklemt uden mulighed for at bevæge sig frit til et møde, måske alt for tæt placeret på chefen, eller kollegaen som man ikke har talt med siden julefrokosten.
Det fungerer ikke særlig godt, så ja, størrelsen betyder faktisk noget. Et mødebord må selvfølgelig ikke være så stort at rummet kommer til at virke lille, men der skal altså være god plads til alle, så vælg et mødebord der passer til det antal i er i virksomheden, eller det antal du forventer at afholde møder med.
Det er altid bedre at vælge et bord, der har et par siddepladser ekstra, end man regner med at skulle bruge.

Den ideelle form

Et aflangt og rektangulært bord er ofte det hyppige valg i større virksomheder, det skyldes måske mest at det er praktisk og  har plads til mange mennesker.
Men derfor er det ikke sikkert, at det er den ideelle form til et bord i jeres virksomhed.
Er i f.eks. en lille gruppe kreative mennesker, eller et godt team der løser de fleste opgaver i fællesskab, så er et rundt bord måske bedre egnet.
Har i mange kurser og præsentationer, så prøv evt. med et æggeformet bord, der især skaber et godt og naturligt fokuspunkt i rummet.
Bordets udformning betyder også meget for rummets æstetik i det hele taget.

Gør et godt indtryk på dine gæster

I mødelokalet er det måske ikke kun dig og dine ansatte der mødes, det er også et sted hvor du kan tage dine kunder og forretningsrelationer med hen, mødes med potentielle nye samarbejdspartnere, ansatte, din revisor, din bankmand eller dame osv.
Det er altså i mødelokalet at rigtig mange får et indtryk af din virksomhed. Vælger du et stilfuldt, anderledes, kreativt, tungt, eller elegant bord, så er det med til at give hele rummet et særligt udtryk, og det vil ofte være det første indtryk som udefrakommende får af din virksomhed. 

Tilbehør til mødebordet

Dit bord bør være det absolutte centrum i rummet, men det er selvfølgelig også vigtigt at resten af rummet passer ind i samme stil. Vælg derfor først tilbehør som f.eks. stole osv. og øvrig indretning og dekoration af rummet, efter du har valgt dit bord.

 

Om forfatteren

admin administrator