Det er aldrig for sent eller tideligt at bruge en god øjencreme

Afadmin

Det er aldrig for sent eller tideligt at bruge en god øjencreme

Det er aldrig for sent at begynde at bruge øjencreme. Selvom man ikke har tæt sammentrækning i pandelåget eller tydelige rynker, kan det alligevel anbefales at benytte sig af en god øjencremer – især hvis man er ung.

Øjencremer virker ikke kun forebyggende, de kan også mindske ældningsprocessen. For det første er øjenomgivelserne et af de første steder, hvor ældningen begynder at vise sig. Øjenomgivelserne er meget følsomme og bliver hurtigt påvirkede af ting som sollys og rygning. Dette kan give øjenbetændelse samt ældes øjet hurtigere.

Hvad er en øjencreme?

Øjencreme er en creme, som har til formål at fugte og pleje øjenomgivelserne. Øjencremer findes i forskellige varianter afhængigt af, hvilke problemer du ønsker at behandle. Nogle øjencreme virker for eksempel opstrammende, andre indeholder ingredienser der mindsker poser under øjnene. Du kan finde et stort udvalg af gode øjencreme hos https://surisuri.dk/kategori/koreansk-hudpleje/oejencreme.

Mindsk tørre øjne eller irriteret hud med en god øjencreme

En anden grund til at bruge øjencremer, er at øjenomgivelserne ikke selv producerer olie. Den olie, der beskytter øjet og holder det fugtigt, kommer fra talgkirtlerne i huden omkring øjnene. Disse talgkirtler begynder dog at blive mindre aktive, når vi ældes. Dette kan medføre tørre øjne eller irriteret hud. Øjencremer kan mindske disse problemer ved at holde øjet fugtigt.

Mindsk poser under øjnene

Øjenomgivelserne er også meget følsomme over for hævelser. Hvis man har en dårlig nattesøvn, eller hvis man er stresset, kan det give anledning til poser under øjnene. Øjencremer kan også hjælpe med at mindske poser under øjnene. Når øjenkrogen bliver ældre, taber den sin elasticitet og kan ikke længere holde på så meget væske. Dette giver anledning til de kendte poser under øjnene. Øjencremer indeholdende ingrediensen koffein eller te-træolie kan reducere ødemet i øjenkrogen.

Pas godt på dine øjne

Så hvis du ønsker at passe godt på dine øjne, så er øjencremer et must. Øjencremer kan beskytte øjet mod ældningsprocessen og holde øjet fugtigt. Øjencremer indeholder også vitaminer, som er gode for øjet. Øjencremer kan købes i mange forskellige prisklasser, så der er et til alle.

Hvordan påfører man øjencreme?

For at øjencreme skal have den ønskede effekt, er det vigtigt at påføre den rigtigt. Øjencremer bør påføres to gange dagligt, morgen og aften. Når du påfører øjencreme om morgenen, så husk at bruge en øjencreme med solfaktor for at beskytte øjet mod solens skadelige stråler.

Øjen cremen påføres ved at anvende en lille mængde øjencremer lige under øjets nederste vippekant og massere det indi huden. Øjet er meget følsom over for øjencremer, så det er vigtigt at påføre øjencremer forsigtigt. Øjenlåget bør ikke holdes åbent under påføringen, da øjencreme kan indeholde stoffer, der kan irritere øjet.

Hvorfor man som ung også skal bruge øjencreme

Øjencreme er vigtig, fordi det beskytter øjnene mod solens stråler. UV-stråler øger risikoen for at få rynker og andre øjenproblemer senere i livet. Det er derfor en god idé at begynde at bruge øjencreme allerede som teenager, fordi det kan forhindre, at rynkerne bliver værre. Øjencreme kan også øge øjenmassagens effekt. Øjenmassage øger blodcirkulationen til øjet, og dette kan reducere poser under øjnene og rynker. Så hvis du ønsker at se friskere ud og undgå øjenproblemer i fremtiden, så husk at bruge øjencreme!

Om forfatteren

admin administrator