Udtryk din personlighed gennem dit tøj

Afadmin

Udtryk din personlighed gennem dit tøj

Du kender måske det med, at man ser en person langt fra. Det første, du ser, er tøjet. Jo tættere, du kommer mere, jo bedre kan du se ansigtet, og så får udseendet også betydning for dit indtryk af personen. Men hvad du ikke kan afkode er selve personligheden.

Dette eksempel er for at vise dig, hvor meget dit tøjvalg har af betydning for det førstehåndsindtryk, du efterlader hos andre. Det er naturligvis ikke noget, vi bør dømme andre mennesker på, men du kan alligevel bruge dit tøjvalg til din fordel, ved at skabe et bestemt udtryk for at efterlader et bestemt indtryk.

Hos DressYou finder du et stort udvalg af en masse forskelligt tøj, der kan være oplagt til netop dette. Det er billigt, så det er let at komme igang med en ny stil, der skaber de helt rigtige indtryk hos dem, der ser dig komme gående.

Smarte og flotte farver

Farver har altid været oplagte at anvende til at skabe bestemte indtryk. Tænk bare på dig selv lige nu. Er du typen, der er vild med at gå i sprudlende farver? Eller foretrækker du de mere afdæmpede farver? Der er heldigvis et stort udvalg, og det meste tøj findes i de fleste farver.

Tænk bare på, hvad stærke farver kan sende af signaler. Måske du er et bevidst menneske, der tror på dig selv, og ikke er bange for at gøre dig bemærket ude i byen? De afdæmpede farver kan også signalere, at du har ro i dig selv, og ikke har behovet for at gøre opmærksom på dig selv. Begge dele er helt okay, og vidner om to forskellige men lige stærke personligheder.

Den helt rette kombination

Kombinationen af tøj har også meget at sige, og her er der meget at tænke på. Fra en eventuel hat, til trøje, bukser, sko, accessories og andet. Det hele skal gå op i en højere enhed, og det er kun dig, der kan mærke denne enhed, og hvornår den føles helt rigtig.

Hvis du er vild med at udfordre andres indtryk af dig, har du sikkert for vane at kombinere meget forskellige typer af tøj. Det er friskt, og det er noget, du kun bør gøre, hvis du er sikker på at kunne bære det med selvsikkerhed.

Et mærke der passer til dig

Mange falder for bestemte mærker, der viser sig at lave noget tøj, der bare falder i lige deres smag. Måske du allerede nu kommer til at tænke på 2-3 mærker, du netop har det sådan med. Det skyldes, at kollektionen oftest laves med en rød tråd, og hvis du derfor kan lide en del af kollektionen, er der også stor chance for, at mange andre dele i kollektionen tiltaler dig. Ja, lidt som noget tøj overhovedet ikke tiltaler dig.

Du kan undersøge mærket pavement, da der måske er noget, der passer lige til din stil og personlighed. Det er et anderledes mærke, der laver tøj, der passer til de fleste på en eller anden måde. Hvis du har svært ved at finde noget, der findes helt rigtigt, kan det være, at du bør forsøge dig med at blande stilarter og mærker – bare for forandringens skyld måske?

Om forfatteren

admin administrator