Guide: Studentergaver til sommerens studenter

Afadmin

Guide: Studentergaver til sommerens studenter

Sommeren er ved at være over os, og det betyder at der kommer et nyt friskt hold studenter og studiner. Måske kender du en som bliver student, og måske er du endda blevet inviteret med til et studentergilde. Til et studentergilde hører naturligvis studentergaver. Gaver som studenten modtager, for det hårde arbejde med uddannelsen, og at de nu endelige har gennemført og fået huen på hovedet.

I artiklen her vil du få inspiration til en række gode studentergaver. Find studentergaver her, eller læs med videre, hvor vi kommer ind på yderligere gode gaveideer til studenten og studinen.

 

Giv en personlig gave

Giv en personlig gave til studenten eller studinen i gave. Det kan være et sæt øl- eller vinglas med gravering, en personlig citat plakat, eller et par strømper med eget tryk på. Mulighederne er mange når det kommer til personlige gaver – det gælder blot om at være lidt kreativ. Vil du give en lidt større gave, kan du også give et smykke eller et ur med gravering. De kendte Kay Bojesen træfigurer er populære at give i gave til studenter, og disse kan også graveres hvis du køber dem ved en guldsmed.

 

En sjov gave til studenten

Er det din ven eller veninde som bliver student, så kan prøve at give dem en sjov gave. En sjov gave kan være alt fra en sjov indpakning, til at den faktiske gave er sjov. Det kan være alt fra et sjovt brætspil, til en sjov billedcollage med billeder af dig og din ven eller veninde som bliver student. Det kan også være en almindelig gave, men hvor du har skrevet et sjovt kort til den. Der er mange typer af sjove gaver du kan give, det er bare om at se de mange forskellige muligheder igennem, og så vælge den, som du syntes er sjovest. Husk dog på, at selv en sjov gave, gerne må være en gave som falder i modtagerens smag.

Om forfatteren

admin administrator