Elsker du gamle ting og spændende loppefund?

Afadmin

Elsker du gamle ting og spændende loppefund?

Elsker du gamle ting og spændende loppefund?

Langt de fleste elsker at lave en god en handel, men mange bryder sig ikke om at prutte med prisen, eller skambyde det loppefund som de lige nu har i hånden.

Er du en af dem? Så er konceptet Guld & Rod måske lige noget for dig. Her sætter folk deres gamle ting og sager til salg, men med en fast pris, som det ansatte personalet så sælger på vegne af stand holderen.

Ja stand og stand er måske så meget sagt. Der er mere tale om en reol, som den der vil sælge sine gamle ting har lejet, og så tager Guld og Rods ansatte personale sig af at ekspedere tingene.

Denne form for loppemarkeder har hurtigt skudt op over hele landet, Guld & Rod findes nu i en lang række byer Aalborg, Hjørring, Thisted, Ringkøbing, Ribe, Viborg, Brønderslev og senest har kæden åbnet deres første butik på Sjælland i havnebyen Korsør.

I starten af 2021 fik kæden vokseværk, da den fusionerede med søsterkæden Reshoppit der i forvejen havde 4 butikker placeret i Vejle, Herning, Horsens og Odense.

 

2 koncepter der ikke er helt ens

Selvom de 2 koncepter på overfladen kan ligne hinanden meget, er der alligevel stor forskel på målgruppen og kundegruppen. Guld & Rod kæden er for at have mange spændende loppe fund, butikkernes kunder kan bruge lang tid på at gå på opdagelse på de mange 100 stande, der er i hver af kædens butikker.
Man kan altid være sikker på at havde gjort et spændende loppefund, når man besøger en af kædens mange butikkerne. Det tiltrækker mange fra både nær og fjern, nogle kunder gør det endda til en sommerferie beskæftigelse, at besøge alle kædens butikker.

Mens Guld og Rod kæden henvender sig til kunder der vil gøre et særligt loppefund, hvad enten det er gammelt porcelæn, sjældne glas eller antikke emaljeskilte, så henvender Reshoppit kæden sig til et lidt andet publikum.

Her er der mere fokus på et smart udvalg af second-hand bekældning. Her findes et stort udvalg, af smart og moderne tøj, som leder efter en ny ejer.
Især blandt de unge har kædens spændende reoler og hylder vundet stort indpas.
Der er ingen tvivl om, at begge kæder rammer end tidsånd som vi alle har brug for. Vi har alle brug for at tænke mere bæredygtighed, hvis vi skal spare på klodens ressourcer, og forsøge at få bremsen sat i, i forhold til de store klimaforandringer vi oplever.

Her er der ingen tvivl om at loppemarked og Second-hand er vejen frem.
Så næste gang du leder efter et godt fund, så gør det med god samvittighed, det gavner ikke kun pengepungen men også miljøet.

 

 

 

 

 

 

Om forfatteren

admin administrator