Få to-die-for negle 

Afadmin

Få to-die-for negle 

Flotte negle er en af dine allerbedste accessories. I utroligt mange situationer er dine hænder i fokus, fx hvis du gestikulerer eller drikker/spiser. Smukke negle med en fin lak kan redde alt. Lige fra en dårlig hårdag til at du måske er lidt underdressed til fredagsbaren. Når det handler om flotte negle, er det vigtigt, at du vælger et kvalitetsprodukt, der er nemt at påføre. Ellers risikerer du at bruge en masse tid og penge på klattet neglelak med dårlig holdbarhed.

Indigo neglelakker

Indigo er et mærke, der står for kvalitet og holdbarhed indenfor neglelak. Udover selve lakken har du forskellige plejeprodukter, tilbehør og nailart. Alle varianter er sammensat ud fra en høj standard, og kvaliteten kan absolut anbefales. Brandet er helt særligt, fordi gel-polish neglelakken er en kombination af UV-gel og traditionel neglelak. Det er denne unikke formel, der bevirker, at neglelakken er både holdbar og nem at påføre.

Kæmpe udvalg af farver

Farverne er så smukke, at problemet er at vælge. Der er en kæmpe variation af farver og nuancer, hvor du skal give dig god til at orientere dig mellem alle mulighederne. Her kan du se alle neglelakfarverne fra indigo. Når du skal vælge farven på din neglelak, så tænk over, hvad du allerede har på lager og suppler derudfra. Som hoved guideline er det smart at have passende farver til enhver situation. Dette kan du sikre dig med tre neglelakker:

  • en klassisk rødlig nuance
  • en mere neutral farve til hverdag og så
  • en nuance, der spræller lidt og er enten farverig eller mørk.

Med den sidstnævnte lidt mere crazy neglelak signalerer du fx, at du er parat til fest, og at du har forberedt dig til begivenheden. Hvorvidt neglelakken skal matche dit tøj, er lidt en smagssag. Nogle foretrækker match eller tone i tone, mens andre gør en dyd ud af, at der arbejdes med kontraster. Moden siger, at begge dele er ok, du kan gøre hvad du vil!

Hvordan får du neglelakken til at holde længe?

Ift. selve neglelakkens holdbarhed er det en god idé at opbevare dem i køleskabet. Når det kommer til holdbarheden af dine flotte lakerede negle, er det vigtigt for det første at vælge et kvalitetsprodukt som fx Indigo. Derudover er det godt, hvis du har god tid til at påføre neglelakken, afsæt ca. 45 minutter. Alt efter hvor dækkende farve du ønsker starter du med at lægge et eller to lag neglelak. Husk at lade den tørre godt imellem hvert lag. Til sidst skal du bruge overlak. En gennemsigtig overlak gør en kæmpe forskel ift. både en skinnende blank overflade samt holdbarheden.

Så: vælg kvalitet, giv dig tid og brug overlak. Bum.

Hav flotte negle for din egen skyld

En ting er at dem, du møder, vil bemærke dine flotte, velplejede negle. Men grundlæggende skal du faktisk prioritere smukke lakerede negle for din egen skyld. Det giver et fantastisk velvære at pleje sig selv og at føle sig smuk og forberedt. Det kan indigo neglelak hjælpe dig med. Wauw.

Om forfatteren

admin administrator