Sådan oprettes en leveringstjeneste: Tips til begyndere

Afadmin

Sådan oprettes en leveringstjeneste: Tips til begyndere

Sådan oprettes en leveringstjeneste: Tips til begyndere

Drømmer du om at starte din egen madleveringstjeneste? Alt, hvad det kræver, er noget hårdt arbejde og beslutsomhed, for ikke at nævne lidt startkapital. For at hjælpe dig med at komme i gang har vi sammensat nogle retningslinjer for at starte din egen madleveringstjeneste

Opret et koncept

Er du restaurantejer interesseret i at starte en leveringstjeneste? Så skal du tænke grundigt over det på forhånd og komme med et solidt design til den nye service. For konceptet skal du især besvare følgende spørgsmål:

Hvordan er konkurrencen?

Konkurrencedygtig analyse er afgørende for din leveringstjenestes ydeevne. Slå op, hvilke leveringstjenester der allerede er tilgængelige i din by eller dit målområde på Internettet, hvilken slags sund måltidskasse de tilbyder, få deres brochurer osv.

Hvor stort skal leveringsområdet være?

Leveringsområdet bestemmes af en række faktorer. Hvis din restaurant ligger i en lille by uden for en by, vil du højst sandsynligt have en stor leveringsregion for at tiltrække nok kunder.

Hvad skal der være på menuen uden for hjemmet?

Hvilke måltider er virkelig passende til levering? Overvej, om det er umagen værd at give hele din take-out-menu – eller blot et udvalg.

Hvilken slags emballage er passende til en leveringstjeneste?

Fordi problemet med bæredygtighed bliver vigtigere for potentielle kunder, ville det være fornuftigt ud fra et markedsføringsmæssigt synspunkt at fjerne engangsplast fuldt ud. Vælg i stedet miljøvenlige alternativer som træ eller bioplast (CPLA).

Tjek de juridiske rammer

Du skal forholde dig til de juridiske krav, når du har udviklet konceptet for din leveringsydelse. Følgende ting er især afgørende:

  • Handel: Hvis du i øjeblikket ejer en cateringvirksomhed og ønsker at starte en leveringstjeneste, skal du kontakte reguleringskontoret og handelsregistreringskontoret.
  • Emballage: En ny emballagelov, der regulerer produktansvar for emballage, har været i kraft siden begyndelsen af 2019. For eksempel har HelloFreshen papemballage lavet af 100 procent forbruger-genanvendt indhold.
  • Hygiejne: Som gastronomisk virksomhed er du underlagt reglerne i fødevare- og hygiejnelovgivningen samt fødevareovervågning.
  • Forsikring: Hvis du starter en leveringsvirksomhed, har du højst sandsynligt brug for en chauffør for at få måltidet til kunden i en bil eller et andet leveringskøretøj.

Tag hensyn til reklame og andre omkostninger

Du skal bruge mindst et leveringskøretøj til at levere både varme og kølede måltider ud over de nuværende lokaler og madlavningsudstyr. Hvis du leverer over længere afstande, kan det være en bil, men det kan også være en cykel eller scooter. Medtag prisen på benzin i dine udgifter, hvis du har brug for et motoriseret køretøj.

Vil du gerne give kunderne mulighed for at betale for deres ordrer kontaktløst? Uanset om det er mobilbetaling eller EF-kortbetaling, giver løsningerne dig en række alternativer, præcis som du har brug for dem til din leveringstjeneste.

Og sidst men ikke mindst er det tid til at begynde at reklamere for reklame. Når alt kommer til alt, hvad godt er den største leveringstjeneste, hvis ingen er klar over, at pizza, schnitzel og andre fødevarer kan nydes derhjemme? Brugen af en leveringstjeneste nødvendiggør målrettet annoncering. Så overvej, hvordan du vil fortælle besøgende og potentielle forbrugere.

Om forfatteren

admin administrator