Sådan kan I gøre jeres bryllup til noget helt særligt

Afadmin

Sådan kan I gøre jeres bryllup til noget helt særligt

Et bryllup er et af de største begivenheder i et menneskes liv, og derfor er det også helt på sin plads, at jeres store dag bliver lige så unik og særlig som jeres kærlighed. Der er mange ting, I skal holde styr på, når I går i gang med at planlægge et bryllup; menuen, gæsterne, kjolen osv., men mens alle disse ting har at gøre med festen, er der én ting, der er lige så permanent som jeres fremtidige ægteskab – eller det vil sige to ting – nemlig jeres vielsesringe. Læs med her eller klik på https://rrj.dk/anderledes-vielsesringe/, for at finde vielsesringe, som I stadig vil glæde jer over om 25 år, når I fejrer jeres sølvbryllup.

Et personligt præg

Når der er friet og blevet sagt ’ja’, går de fleste forlovede ned i smykkeforretningen og kigger på ringe. Det kan være udmærket at udvælge de ringe, I skal bære til døden jer skiller, på denne måde, men de fleste ringe, som I finder i smykkeforretningen, er ens og almindelige. Der kommer til at være et utal af mennesker, der går rundt med præcis de samme ringe som jer. Men jeres kærlighedshistorie er unik, så hvorfor skal jeres vielsesringe ikke være det? Alle par er forskellige, og det skal de ringe, som I forhåbentlig skal bære livet ud, også afspejle. I kan sætte jeres personlige præg på jeres vielsesringe ved at gå til en guldsmed, som laver specialdesignede ringe. Måske har i en historie, som I gerne vil have flettet ind i jeres vielsesringe, eller måske har I bare helt specifikke ønsker. Om det er det ene eller det andet, kan en guldsmed hjælpe jer med at sætte jeres personlige præg på ringene, så de kan afspejle, hvem I er – både som individer og som par.

Et alternativ til den traditionelle vielsesring

Selv hvis I ikke er så opfindsomme og ikke orker at skulle til at designe jeres vielsesringe, kan I stadig finde et alternativ til den traditionelle vielsesring. Der er så mange anderledes og spændende designs at vælge mellem, for selvom I har sagt ja til at dele livet med hinanden, behøver I for eksempel ikke at have de samme ringe på. Nogle par vælger to vidt forskellige ringe, som de føler bedst passer til dem, andre vælger ringe, der er nogenlunde ens, men som har detaljer, der er forskellige. Hvis I ønsker at have ens ringe, kan I stadig vælge at gå med et unikt design, der skiller sig ud fra mængden.

Specialdesignede ringe

Vælg en ring, I kan lide, og bed guldsmeden lave justeringer, så den lever op til jeres forestillinger. I kan for eksempel vælge en filigranring. Dette er en ring, der allerede har et design. I kan vælge ringene som de er, eller I kan vælge at bede guldsmeden indsætte noget personligt, såsom et monogram. Mønsteret vil forblive det samme, så ringene vil være unikke samtidig med, at I ikke har skullet finde på jeres helt eget design. I kan dog også vælge et helt unikt design. Alt det kan du få hjælp og vejledning til af guldsmeden.

Om forfatteren

admin administrator