Sådan forbliver du sund omkring kæledyr

Afadmin

Sådan forbliver du sund omkring kæledyr

Kæledyr er søde, kælne og yndige – men de er også beskidte små dyr, hvis pels fanger bakterier og bakterier. Det er naturligt at ønske at holde dine hunde sunde og glade, hvis de er en del af din familie, og at holde dem sunde betyder at holde bakterier væk fra dig og din familie.

Forstå risici og fordele ved kæledyr

At eje et kæledyr har mange sundhedsmæssige fordele. De har potentialet til at øge mulighederne for at træne, komme udenfor og socialisere. At gå eller lege med kæledyr regelmæssigt hjælper med at sænke blodtrykket, kolesterolet og triglyceridniveauet. Kæledyr kan hjælpe os med at håndtere ensomhed og tristhed ved at give selskab.

Flere undersøgelser har vist, at tilknytningen mellem mennesker og deres kæledyr er forbundet med en række sundhedsmæssige fordele, herunder lavere blodtryk, kolesteroltal, triglyceridniveauer, følelser af ensomhed, angst og PTSD-symptomer: øgede muligheder for fysisk aktivitet og udendørs rekreation; forbedret kognitiv præstation hos ældre voksne; og øgede sociale muligheder.

Vælg det rigtige kæledyr

Før du får et nyt kæledyr, skal du sørge for, at det passer godt til dig og din familie. Lav noget grundforskning om dyrets specifikke behov. Før du får et kæledyr, spørg dig selv disse spørgsmål.

 Hvor længe vil dette dyr leve?

 Hvad spiser dyrene?

 Hvor meget motion kræver dit kæledyr?

 Hvor stor vil den vokse?

 Hvad vil omkostningerne ved veterinærpleje være?

 Vil du have tid nok i din tidsplan til at passe og rydde op efter dit kæledyr ordentligt?

 Hvilken slags miljø kræver dette kæledyr for at forblive sundt?

Øv god kæledyrshygiejne

Er du en ansvarlig kæledyrsopdrætter? Brug ZooPlus rabatkode til at hjælpe dig med at sikre den største sundhed for dine dyr. Øvelse af god kæledyrspleje ud over håndrensning kan hjælpe med at forhindre spredning af bakterier mellem kæledyr og mennesker.

Hold kæledyr og deres forsyninger væk fra køkkenet, og desinficer kæledyrs levesteder og forsyninger uden for huset, når det er muligt. Rengør aldrig genstande i køkkenvasken, madforberedelsesområderne eller badeværelsesvasken. Kæledyr kan forurene overflader i dit hjem med bakterier, og du behøver ikke engang at røre ved dem for at blive syg af deres bakterier.

Lær børn, hvordan man interagerer med dyr

Børn kan lære medfølelse og ansvar fra kæledyr. Børn under 5 år bør overvåges, når de interagerer med dyr for at sikre både barnets og kæledyrets sikkerhed.

 Lær dine børn at elske dyr fra en tidlig alder. Lad dem lege med klapper, gå en tur og tage billeder med dem. Gør dine børn glade ved at bringe deres billeder til live ved hjælp af en Cewe rabatkode. Dine børn bliver sundere og gladere, hvis de har kæledyr.

 Lær børn at vaske deres hænder umiddelbart efter at have leget med dyr eller kommet i kontakt med noget i dyrets miljø (bure, senge, mad eller vandskåle). Lad børn kysse hunde eller putte deres hænder eller andre genstande i munden, når de har håndteret dyr.

Konklusion

For at opsummere er kæledyr vidunderlige ledsagere, men de kræver ekstra opmærksomhed for at opretholde et sundt forhold. En kæledyrsejers kost bør ændres til at omfatte flere grøntsager og færre sukkerholdige snacks. De bør også udskifte deres kæledyrs gamle tæppe med et nyt og udvise forsigtighed, når de køber brugte møbler, som kan være blevet behandlet med farlige kemikalier.

Om forfatteren

admin administrator