Min lillesøster der uheldigvis smadrede min skærm

Min lillesøster der uheldigvis smadrede min skærm

Det var tirsdag. Jeg var lige vågnet og skulle i skole. Jeg tog i skole og havde fri klokken 13 i dag. Efter skole skulle jeg ud at spise med min familie. Det var nemlig min storebrors fødselsdag. Jeg glædet mig til det fordi vi skulle ud at spise på en god restaurant. Jeg nu skulle jeg først have fri for skole. Vi havde matematik lige nu. Jeg hadet matematik. Jeg er så dårlig til det. I pausen tog jeg ud med mine veninder hvor vi bare sad og snakkede, og spiste frokost. Jeg kunne ikke vente på at få fri. Klokken blev så endelig 13 og jeg havde endelig fri. Jeg skyndte mig bare hjem med det samme. Vi skulle tage af sted mod restauranten klokken 18, så jeg havde lige noget tid til at ordne de ting jeg ville. Jeg startede med lige at finde det tøj jeg ville have på så jeg ikke skulle tænke på det efter. Efter det tog jeg ned i et lille center vi har ved siden af os. Der ledte jeg efter en gave til min bror. Det havde jeg nemlig lovet ham. Jeg endte med at finde ham nogle parfumer. Jeg håbet han blev glad for dem. Klokken blev så 18 og vi tog mod restauranten. Vi fik noget virkelig god mad. Det var noget af det bedste som jeg har fået længe. Min bror fik så hans gaver og han var glad for de parfumer jeg gav ham. Der skete bare en dårlig ting til fødselsdagen. Min lille søster lånte min telefon til at se noget børnefilm, men hun tabte uheldigvis min telefon som smadret skærmen. Men mine forældre sagde jeg kunne tage ned til fixphone.dk i morgen efter skole og få min skærm skiftet. De fik heldigvis min skærm skiftet hurtigt til en god pris.

Om forfatteren

admin administrator