Jeg troede, at et saunatæppe ville være et mareridt, men det fik mig til at tabe mig og sove bedre

Afadmin

Jeg troede, at et saunatæppe ville være et mareridt, men det fik mig til at tabe mig og sove bedre

Et saunatæppe er måske ikke alles idé om sjov – især med sommermånederne over os. Da jeg fik chancen for at teste en, var jeg i starten ikke ivrig. Jeg finder saunaer klaustrofobiske, så ideen om en sauna i form af et tæppe var ikke super tiltalende. Hvor tog jeg fejl.

 

Efter at have brugt NordicHigh saunatæppet ud, var min søvn uvirkelig (jeg er normalt en søvnløs), tæppet stressede mig fuldstændig af, jeg tabte mig (tilsyneladende kan du tabe omkring 600 kalorier i én dosis), og jeg havde en naturlig høj bagefter erstattede det faktisk det normale glas vin, jeg havde taget til i lockdown! Læs videre for min fulde oplevelse.

HVAD ER IDÉEN BAG SAUNA-TÆPPER?

Svaret på spørgsmålet kan få dig varm under kraven. Det ser ud til, at jo højere temperatur, jo mere sveder du. Og jo mere du sveder, jo større er fordelene. Sagt på denne måde lyder det måske groft, men at sidde i sveden i op til en time er, hvad du opfordres til at gøre.

 

Hvis du har brug for at dræbe tid på din computer, er dette bybygningsspil et must-have. Ingen installation.

Forge of Empires – Gratis online spil

Der er ingen sauna uden sved. Det er hele pointen. Da din krop frigiver giftstoffer, hjælper den også med at åbne hudens porer, så du står tilbage med en glødende hud bagefter. Og så er der alle de andre fantastiske fordele; varmen hjælper med at øge cirkulationen, mindske betændelse og lindre eventuelle irriterende smerter. Det tyder også på, at du vil sove bedre. Og det faktum, at det i det væsentlige narrer din krop til at tro, at du træner ved at få dig til at svede (deraf påstanden om tab på 600 kalorier!) – alt imens du ligger ned – er det ultimative højdepunkt for mig!

 

HVORDAN VIRKER ET SAUNATÆPPE TÆPPE?

Det er super nemt at sætte op. Du ruller tæppet ud og lægger det derefter på en varmefast overflade. Instruktionerne foreslår en yogamåtte, men jeg brugte den på min seng, da jeg kunne lide ideen om at støtte mit hoved (den eneste del, du ikke sætter ind i tæppet) på mine puder.

 

Når du har tilsluttet tæppet til stikket, tager det omkring 10 minutter at varme op, før du rådes til at glide indenfor. I modsætning til den normale saunaoplevelse, kræver dette tæppe, at du er fuldt påklædt (sokker og det hele) – dette er for at hjælpe med at tørre fugten op og også sikre, at du ikke brænder din hud, da den bliver ret varm. Disse tæpper er fantiastiske og kan som sagt findes på NordicHighs hjemmeside.

 

Om forfatteren

admin administrator