Hvilken vibrator skal du vælge!

Afadmin

Hvilken vibrator skal du vælge!

Når det kommer til at vælge den rette vibrator, kan det være svært.

Når du skal vælge det rette sexlegetøj kan det være svært. Ikke mindst fordi der er et utrolig udvalg du kan vælge imellem. Spørgsmålet er så, hvor skal man starte.

For mange er den første tanke når det kommer til en vibrator en naturlig formet model. Det er som sådan også de første modeller der kom på markedet. Det er den der ligner en penis mest og for nogle også giver den mest realistiske stimuli. Der er dog kommet mange varianter, der kan være svære at placere som sexlegetøj. Det man dog skal forstå, er at udseendet ikke altid er lig med virkningen. Ergonomi og anatomisk tilpasning kan være langt vigtigere end at den skal ligne en penis. Der er nogle af disse modeller, der i nogle kvindernes øjne gør det bedre end den ægte var. 

Materialet er også vigtigt

Når det kommer til hvad materiale den skal være af, kan det også spille en stor rolle. I de gode gamle dage, var de første modeller af latex, gummi og plastik. Det er der i mellemtiden blevet lavet om på. Den mest populære model er i dag en silikone vibrator. Dens overflade, der er betrukket med medicinsk silikone er mere glidevenlig, hudvenlig og lækker at røre ved. 

Der er stadig nogle der foretrækker den helt glatte variant af plastik, glas eller metal. Men silikonen vinder mere og mere ind. Overordnet er grunden at silikone bare føles mere realistisk. Den er glat og blød lige som hud er. Dette er med til at det nok er det materiale der kommer til at overtage de næste år. Silikone er også utrolig god for allergikere. Det giver stort set ingen allergiske reaktion, da det specielt er udviklet til brug med proteser. På boutiqueerotic.dk kan du finde et stort udvalg af netop disse vibratorer. 

Om forfatteren

admin administrator