Her kan du få en rente over den negative rente

Afadmin

Her kan du få en rente over den negative rente

Danskerne er efterhånden trætte af negative renter, og dette har fået mange til at kigge på diverse investeringer. En af de mest populære investeringer i 2021 har nok været investering i bitcoin – og dette gør sig også gældende i Danmark. Af denne grund kan det være nærliggende at kigge på, hvordan man kan få renter på sine bitcoins. Dette gør man selvfølgelig ved at låne dem ud til fremmede – men hvordan gør man det egentlig i praksis?

Ved at oprette en bruger på en platform for bitcoin lån kan du låne dine bitcoins eller en anden kryptovaluta ud. Platformen faciliteterer det hele, og i mange tilfælde kan du vælge, om du vil betales i dollars eller din udlånte kryptovaluta. Det fungerer egentlig på samme måde som at have penge stående i banken. Du får dog meget højere renter. I skrivende stund er det muligt at få op til 20 procent i renter på en kryptovaluta. Dette er mange gange højere end de sølle 0 procent eller minus 0,6 procent, som de danske banker giver de fleste. Du kan få Nationalbankens svar på, hvorfor vi betaler negative renter lige her.

At udlåne kryptovaluta er egentlig ikke et helt nyt fænomen, men det er dog bare ikke så udbredt. Dette kan skyldes mange forskellige ting, men vi tror selvfølgelig, at det skyldes, at mange ikke har ejet kryptovalutaer indtil nu. Mange har oså købt kryptovalutaer for at holde dem i lang tid, og hvis man allerede nu ved, at man ikke kommer til at sælge, hvis der kommer en stor stigning inden for kort tid – ja, så er det ideelt at have dem stående på en platform, hvor man får renter af beløbet.

Det er nok ikke risikofrit, hvorfor du bør læse de forskellige platformes betingelser, før du smider alt for mange penge i dem. Vi tager forbehold for eventuelle fejl der måtte være i denne artikel.

Om forfatteren

admin administrator