Har du styr på barnets overgangsjakke?

Har du styr på barnets overgangsjakke?

Er du begyndt at kigge efter overgangsjakke børn? Det danske vejr skifter rigtig meget, og de små poder vokser i sådan en hast, at det for de flestes vedkommende er således, at der skal en helt ny garderobe af overtøj til, hver gang vi skifter sæson. De sæsoner, der kan være lidt drilske, når man som forælder skal udvælge overtøj, er foråret og efteråret. Her kan temperaturen og nedbøren være meget omskifteligt. I denne artikel vil du få nogle gode råd til, hvordan du kan sørge for, at dit barn er dækket godt ind mod vind og vejr, når vi når overgangssæsonerne.

Overtøj og overgangsjakke børn

Garderoben kan være ekstra stor i foråret og efteråret. Her kan der nemlig både være brug for varmt overtøj og køligere overtøj. Det anbefales at barnets overtøjsgarderobe består af:

En fleecejakke er rigtig fin at have i mange situationer. Er der køligt, men ikke koldt, kan en fleecejakke være nok overtøj. Regner det, men hvor det er for varmt til termotøj, kan barnet have en fleecejakke på under regnjakken.

Regntøj er uundværligt i Danmark. Selvom nogle jakker og termojakker er vandafvisende, er det de færreste, der er vandtætte. Her er det uundværligt at have an regnjakke og et par regnbukser, som barnet kan tag ud over. Dette sæt kan også bruges i hele sommerperioden, når det regner. Derved bliver barnet ikke begrænset, men kan danse i regnen og udforske mudder, og virkelig bruge sine sanser.

Termotøj har en god isolerende effekt. Det er praktisk, når flyverdragten bliver for varm, men hvor der stadig er behov for lidt ekstra isolering. Noget termotøj er også vindtæt og vandafvisende.

Det er ikke til at undvære en overgangsjakke eller forårsjakke. Dette er typisk en pæn jakke, som barnet har på, når man skal have nemt overtøj at tage på under transport i bil. Her frarådes det nemlig at barnet har tykt overtøj på, da dette mindsker sikkerheden. Skal barnet med ud at spise, til et indendørs legeland eller lignende, er det også praktisk med en overgangsjakke. Denne er også ideel til leg på legepladsen samt gåture, lige inden det bliver varmt nok til at smide overtøjet.

Softshell er et lækkert materiale, der kan modstå meget vind og nedbør. Man kan få lækre jakker og heldragter i softshell, der er elastiske, så de ikke hæmmer barnets bevægelighed under leg.

Overgangsjakke børn i lækre materialer og flotte deisgns

Du kan finde en lækker overgangsjakke børn i bløde materialer og flotte designs. Hos drengene hitter særligt farver som navy, karry, brun, grøn og gul samt naturfarver. Hos pigerne er det især farver såsom rosa, lilla og blomsterprint, der er moderne. Både jakker til piger og drenge findes naturligvis også med søde og smarte mønstre.

Følgende mærker er kendt for god kvalitet og lækre designs:

  • Wheat
  • Kongens Sløjd
  • Mini A Ture
  • MarMar
  • LieWood
  • Joha
  • En Fant
  • Engel
  • Didriksons
  • Pure Pure

Blandt disse mærker kan du helt sikkert finde en overgangsjakke børn med et lækkert design, med god bevægelsesfrihed og af god kvalitet.

Om forfatteren

admin administrator