Er det muligt at få en gratis erhvervskonto? Find svaret her

Afadmin

Er det muligt at få en gratis erhvervskonto? Find svaret her

De fleste mennesker prøver at spare, hvor de kan, hvis det er nemt. Når de bliver introduceret til priserne på en erhvervskonto for første gang, så bliver de chokeret. Det kan nemlig være meget dyrt at få sådan en konto hos en dansk bank. De er nemlig kendt for at tage høje gebyrer. Men hvad hvis vi fortalte dig, at man rent faktisk kunne få en gratis erhvervskonto? Lyder dette interessant, så tjek erhvervskonto pris sammenligningen ud lige her.

 

Hvorfor er oprettelsen så høj?

Mange har egentlig ikke noget problem med at betale et månedligt abonnement, og specielt hvis der er tale om banker. Man har jo kontoen, og man betaler for den. Skal man ikke bruge kontoen, så skal man ikke længere betale for den. Sådan fungerer det egentlig også, men mange banker opkrævet det upopulære oprettelsesgebyr. Men hvorfor egentlig?

 

Ifølge bankerne skyldes det, at der er en række ting, de skal have på plads. For at disse ting kan komme på plads, så skal mennesker gennemgå din ansøgning om erhvervskonto. Dette kan tage tid, og hvis du har en virksomhed inden for en bestemt branche, så er de oftest ekstra forsigtige.

 

Vi ved alle, at arbejdskraft ikke er gratis. Det ved iværksættere specielt, og derfor arbejder de mange timer selv i stedet for at hyre andre folk. Bankerne skal give deres medarbejdere løn, og så skal de selvfølgelig også tjene på det. For at kunne give den samme pris for oprettelse, så skal man tage en form for gennemsnit, og så skal alle kunder betale det.

 

Man kan også komme ud for, at de har en bestemt pris, men hvis din sag er “kompliceret”, så kan det blive meget dyrere. Vi har desværre ikke mere information om dette, men du skal blot være klar over, at dette er en mulighed – uheldigvis.

 

Ønsker du som tidligere skrevet at finde en liste over steder, hvor du kan få en gratis erhvervskonto, så bør du tjekke linket i starten af denne artikel ud.

Om forfatteren

admin administrator