Det er tid til at prøve kræfter med et bambus lagen

Afadmin

Det er tid til at prøve kræfter med et bambus lagen

I takt med at vi skal omstille os mere grønt, og begynde at tage hensyn til klimaet og de forandringer der kommer, så skal vi også tænke over hvilke ting det er vi omgiver os med og forbruger. Noget som en del mennesker er begyndt at investere i er et bambus lagen til soveværelset. 

Og hvorfor er det så, kunne man spørge sig selv. Altså bambus lagener har en masse gode egenskaber der gør det velegnet til at tilføje til soveværelset. 

De gode egenskaber ved et bambus lagen 

Mange steder der går op i økologisk tøj og bæredygtigt mode, er også begyndt at fokusere på miljøvenligt interiør. Og her er det især bambus, der er kommet på mode. Bambus har nemlig gode egenskaber fra naturens side, som er gode når man skal lave sengetøj. Det er bl.a. temperaturregulerende og naturligt antibakterielt. Det siger sig selv, at det er hensigtsmæssigt, især hvis man er som mange, får det meget varmt om natten, så er det jo dejligt at en sengetøj hjælper med at ventilere, så man ikke får det for varmt. Et bambus lagen er også antibakterielt, hvilket afhjælper på allergi og på at lagenet bliver beskidt. Ens sengetøj kan derfor holde sig friskere i længere tid. 

Endnu en kvalitet ved bambus er at det er silkeblødt. Det kommer som en overraskelse for mange, første gang de prøver et bambus lagen. Det er en super dejlig oplevelse at lægge sig ned i noget så blødt som bambus. 

Bambus sengetøj er et miljøvenligt valg

Hvis du vælger at opgradere dit sengetøj med et bambus lagen, så kan du gøre det velvidende at det er et bæredygtigt valg. Hvis altså det er lavet på den rigtige måde. Der er nemlig to metoder til at fremstille bambus på, som er de mest hensigtsmæssigt: lyocell- og tencel-metoden.

Disse metoder er de mest miljøansvarlige og mindst belastende for naturen, som der findes. Hvis du derfor går på jagt efter bambus lagener eller bare bambus tøj generelt, så bør du lede efter bambus der er lavet efter disse metoder. 

Det skal komme an på en prøve

Som med mange af de nye og mere klimavenlige ting der dukker frem efterhånden, er det noget der skal prøves af. Bambus er fremtiden indenfor bæredygtig mode. Man skal bare prøve det én gang, så bliver man fanget.

Om forfatteren

admin administrator